Меморандум про співпрацю з ТОВ "КЕРНЕЛ-ТРЕЙД" і презентація Open Agro University для студентів ПДАУ

І це лише початок тижня!

У понеділок, 23 жовтня 2023 року, до Полтавського державного аграрного університету завітали представниці всесвітньо відомої компанії Kernel. З метою поглиблення діалогу між Університетом і компанією Kernel керівниця відділу персоналу кластера Полтава-Південь Ольга Бодак і керівниця проєкту Open Agro University Kernel Юлія Гулевич зустрілися з ректором ПДАУ Олександром Галичем, проректором з науково-педагогічної, наукової роботи Олегом Горбом і керівниками структурних підрозділів: директором навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології Миколою Мареничем, заступником декана з виховної роботи факультету технологій тваринництва та продовольства Віктором Слиньком, начальником навчального відділу Андрієм Дорошенком і керівницею виробничої практики Тетяною Браславець.

Підписано меморандум про співпрацю між ПДАУ та ТОВ "КЕРНЕЛ-ТРЕЙД". Ця співпраця відкриває нові широкі перспективи проходження практики, стажування та працевлаштування для студентів практично всіх спеціальностей ПДАУ.
Шановні гості презентували для студентів-аграріїв можливості Open Agro University Kernel — унікального освітнього проєкту для підготовки спеціалістів нового покоління сучасного виробництва, зокрема аграрного.  Долучитися до проєкту можуть студенти 3–5 курсів профільних спеціальностей або випускники нашого ЗВО останніх трьох років.  Навчання в Open Agro University Kernel дає змогу відпрацювати навички і стати затребуваним фахівцем уже сьогодні.

Освітній процес проводять понад 100 спікерів з-поміж найкрутіших професіоналів компанії Kernel, викладачі провідних навчальних закладів України та міжнародні експерти. Поглиблення знань і навичок у Open Agro University Kernel дає змогу вдосконалити soft skills та hard skills до дійсно конкурентного рівня на вітчизняному та світовому ринку праці.