Майстер-класи від президента асоціації UCM – Italy Паоло Брешіа і його команди

22 листопада 2023 року в Полтавському державному аграрному університеті відбулись майстер-класи з технології приготування пасти з мідіями і з елементів сервірування столу.
Гарант освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» доцент Хмельницька Є.В. привітала учасників заходу, до якого були залучені здобувачі різних освітніх програм.
На майстер-класі «Технологія приготування пасти з мідіями» здобувачі вивчили особливості приготування пасти з борошна твердих сортів, а саме способу замішування і формування, оволоділи технікою формування пасти «кавателлі», розглянули особливості механічної і кулінарної обробки мідій, дізнались тонкощі правил порціонування і подавання страви. На майстер-класі «Сервірування» здобувачі ознайомились із технікою подавання різних видів напоїв.