Майстер-клас від президента асоціації «Середньоземноморський союз шеф-кухарів – Італія» пана Паоло Брешіа – початок розвитку ОПП Готельно-ресторанна справа

27 березня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій та студенти ОПП Харчові технології взяли участь у зустрічі та майстер-класі італійської кухні, який провів президент асоціації UCM – Italy «Середньоземноморський союз шеф-кухарів – Італія» пан Паоло Брешіа, який продемонстрував свою кулінарну майстерність, поділився рецептами пасти з мідіями і томатами (Kavatelli) та пасти з кальмарами в томатному соусі (Troccoli).
У вступному слові пан Паоло Брешіа звернув увагу всіх присутніх на можливість участі у проекті EuroEst, як допомога всім, хто робить перші кроки у готельно-ресторанному бізнесі та бажає отримати нові знання, враження та міжнародний досвід у готельно-ресторанній справі.
Зустріч була цікавою та пізнавальною завдяки майстерності пана Паоло Брешіа, перекладача, який супроводжував пана Паоло Брешіа та його помічників, які готували смачну італійську пасту.
Співпраця кафедри харчових технологій з «Середньоземноморським союзом шеф-кухарів Італія» та особисто з паном Паоло Брешіа тільки розпочинається, але вже зараз зрозуміло, що ця співпраця буде продовжуватися і позитивно вплине на розвиток ОПП Готельно-ресторанна справа, удосконалить підготовку фахівців за ОПП Харчові технології і зміцнить міжнародні зв’язки факультету та в цілому ПДАУ, як закладу, який зорієнтований на підготовку сучасних фахівців в галузях харчової промисловості та готельно-ресторанної індустрії.