Маємо новий досвід

     Продовжуємо визначати причини виникнення ризику та імплементувати практичні інструменти запобігання та зменшення негативних наслідків від дії ризиків на результати діяльності підприємства. Тож 6 грудня 2022 року здобувачі вищої освіти рівня магістра за освітньою програмою Бізнес-адміністрування генерували рішеннящодо управління ризиками на підприємстві.

     Доцентка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної, к. е. н., доцентка Олена ВАРАКСІНА наголосила на важливості своєчасного визначення напрямів регулювання господарських ризиків на підприємстві. А завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної, к. е. н., доцентка Тетяна ВОРОНЬКО-НЕВІДНИЧА зосередила увагу присутніх на базових ризиках освітньої галузі, яка має в сучасних мінливих умовах забезпечити державу конкурентоспроможними менеджерами.

     На заняття завітала директорка готельно-ресторанного комплексу Gallery Reikartz Poltava Олена Олександрівна ВАСИЛЕНКО, яка взяла активну участь у роботі наших магістрів, зокрема допомогла ідентифікувати проблеми організації та обґрунтувати методи їх розв’язання, надала фахові поради щодо практичності прийнятих рішень. Крім того, Олена Олександрівна обґрунтувала особливості ризиків у ресторанно-готельному бізнесі, наголосила на необхідності швидкої адаптації бізнесу до вимог сьогодення задля ефективного розвитку підприємства.