Лекція Петра Пахнюка (ПрАТ «Миронівський хлібопродукт») для здобувачів вищої освіти ОП ТВППТ

Стартував навчальний курс «Інноваційне птахівництво: досвід МХП» у рамках реалізації проєкту Еразмус+ напряму КА2: Співпраця між організаціями та установами, Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти, «Стале тваринництво та добробут тварин» / «Sustainable Livestock Production and Animal Welfare» за організації Інноваційного сектору досконалості для навчання впродовж життя: стале птахівництво відділу із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку ННЦ ІКОТ та ОД.
Слухачами курсу також є і здобувачі вищої освіти І, ІІ і ІІІ рівнів ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
22 лютого 2024 року була проведена лекція провідним зоотехніком Старинської птахофабрики ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» Петром Пахнюком на тему: «Технологія вирощування ремонтного молодняку на Старинській птахофабриці».

Під час лекції було детально розглянуто технічні операції та організацію виробничих процесів на дільницях Старинської птахофабрики, а також фази вирощування ремонтного молодняку птиці.

До лекції долучились науково-педагогічні працівники факультету Технологій тваринництва та продовольства і керівник виробничої практики навчального відділу університету Тетяна Браславець.