Круглий стіл за результатами вивчення дисципліни «Публічне управління»

Круглий стіл за результатами вивчення дисципліни «Публічне управління»

      У викладача завжди є потреба у використанні найбільш об’єктивних підходів для виявлення набутих здобувачами вищої освіти компетентностей. Формат круглого столу дозволяє у формі вільного обговорення, дискусії, питань і відповідей отримати уявлення про ступінь оволодіння теоретичними знаннями з навчальної дисципліни, вміння ідентифікувати практичні проблеми й освоєння методів їх розв’язання.

     Здобувачі вищої освіти ступеня бакалавра за ОПП Місцеве самоврядування спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування 2 курсу при підготовці до круглого столу, проведеного 16.05.2022 під керівництвом Т. М. Лозинської, торкалися широкого кола питань, які були предметом дослідження їхніх курсових робіт із дисципліни «Публічне управління». Свої доповіді для публічного обговорення презентували Іценко Андрій Ігоревич (тема «Формування та розвиток ідей управління суспільством»), Мазничко Катерина Вікторівна (тема «Розвиток системи місцевого самоврядування в Україні»), Тютюнник Євгенія Валентинівна (тема «Реформа децентралізації влади в Україні»). Студенти підготували презентації та відповіли на ряд запитань, поставлених як у межах захисту курсових робіт, так і під час проведення у режимі онлайн круглого столу.


      На жаль, проблеми з підключенням до інтернету змусили запитання та відповіді дублювати у чаті або на пошті, що, звісно, негативно позначилося на динаміці заходу. Разом із цим приємно вразила активність студентів, їхнє бажання виконати свою роботу якнайкраще, прагнення до лідерства. Впевнені, що серед цих студентів будуть ті, хто візьме на себе відповідальність за відбудову країни та її демократичний розвиток.

Аудиторія: