Круглий стіл за результатами переддипломної практики магістрів спеціальності 181 Харчові технології

28 листопада 2022 року відбувся круглий стіл за результатами переддипломної практики здобувачів вищої освіти 2 курсу ступеня вищої освіти «Магістр» спеціальності 181 Харчові технології ОПП Харчові технології у форматі «On Line» під головуванням координатора практики Віктора ЮХНА. У зустрічі також прийняли участь завідувач кафедри харчових технологій Ніна БУДНИК та доцент кафедри Євгенія ХМЕЛЬНИЦЬКА, які були членами комісії по захисту переддипломної практики.

Здобувачі поділилися  знаннями та компетентностями, яких вони набули за час проходження переддипломної практики на підприємствах та у лабораторії. Зокрема на ПрАТ «Фірма Полтавпиво», ПрАТ «Кременчукмʼясо» та в спеціалізованій міжкафедральній науково-дослідній лабораторії «Субкритичні технології у харчових виробництвах ПДАУ». Студенти, Владислав МІРОШНІКОВ та Наталія ЗАДОРОЖНА, розповіли про інноваційні технології, які впроваджуються у виробництво, про нове обладнання  та технологічні лінії, що використовується у технології пива та ковбасних виробів і про вплив модернізація виробництва на якість продукції та покращення умов праці працівників підприємства. Ірина ЛІХОЛІП та Олена ТЮРКІНА звітували про свої дослідження у міжкафедральній лабораторії, які  стали основою кваліфікаційних робіт.

Наприкінці зустрічі Ніна БУДНИК побажала студентам швидкого завершення виконання кваліфікаційної роботи, успішного проходження  перевірки на плагіат та запозичення.  В цілому зустріч відбулася в доброзичливій, дружній атмосфері.