Круглий стіл «Тероризм у сучасному світі»

Світовою спільнотою тероризм визнаний найгострішою проблемою сучасності, загрозою для функціонування всієї системи міжнародної безпеки. На жаль, суспільна небезпека тероризму постійно зростає. Під впливом численних факторів в політичній, економічній, соціальній, релігійній сферах діяльності суспільства він постійно змінює свої форми, поступово набуває своїх крайніх проявів.

10 гудня 2020 р. в рамках відзначення річниці прийняття Загальної декларації прав людини доцентом кафедри підприємництва і права к.ю.н. Олесею Дубович було проведено круглий стіл зі студентами третього курсу спеціальності 081 Право на тему «Тероризм у сучасному світі».

З доповідями виступили здобувачі вищої освіти:

  • Яна Кумонок «Виникнення тероризму»;

  • Ірина Жемела «Історія виникнення тероризму»;

  • Тетяна Ващенко «Терористичні організації в Україні»;

  • Оксана Сівцова «Кваліфікація терористичного акту, фінансування тероризму, створення терористичної організації»;

  • Майя Маркович «Відомі терористичні організації світу». Усі присутні на заході долучилися до дискусії та обговорення актуальних питань тероризму.

 

Щиро вдячні заступнику начальника сектору кадрового забезпечення Полтавського відділу поліції ГУНП в Полтавській області майору поліції Кабачок Наталія Сергіївна старшому інспектор СКЗ Полтавського відділу поліції ГУНП в Полтавській області, старшому лейтенанту поліції Галич Валерії Валеріївні та заступнику прокурора Полтавської області Фенозі Наталії Іванівні, яка приєдналась до участі у круглому столі через додаток Google Meet.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: