Конкурс стартапів Hackathon «Revial»

     26 жовтня 2022 року  кафедра менеджменту ім. І. А. Маркіної  організувала і провела конкурс стартапів Hackathon «Revial».

    У заході взяли участь здобувачі спеціальностей 073 Менеджмент, 075 Маркетинг і 081 Право. В журі конкурсу були запрошені: Юлія ПОПОВА, директорка Агенції місцевого розвитку територіальних громад Полтавського району, голова правління ГО «Перспектива», експертка з проєктного менеджменту і стратегічного планування; Лілія ТЕЛЮК, топ-менеджер, керуючий менеджер студії архітектури і дизайну MOSTODESIGN; Алла СВІТЛИЧНА, к. е. н., доцентка, директорка навчально-наукового інституту економіки,  управління, права та інформаційних технологій; Тетяна ВОРОНЬКО-НЕВІДНИЧА, к. е. н., доцентка, завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної.
     Під час захисту своїх стартапів здобувачі презентували надзвичайно цікаві та актуальні бізнес-ідеї. Жоден із них не залишився без уваги та запитань. Переможцями конкурсу Hackathon «Revial» стали:

  • Бодня Андрій Олексійович з роботою «Твоє право» (І місце);
  • Шульга Вікторія Юріївна та Стовба Владислав Олегович – «Yourфіліжанка» (ІІ місце);
  • Артеменко Ангеліна Євгеніївна та  Яценко Дмитро Олександрович – «SPORTOMANIA» (ІІ місце);
  • Лелюх Роман Миколайович – «Кіт Баюн» (ІІ місце);
  • Рябуха Анастасія Володимирівна та Джебженяк Ганна Петрівна – «Антикафе» (ІІІ місце);
  • Мірошниченко Олександр Миколайович – «Корея в ночі» (ІІІ місце);
  • Корнієнко Вікторія Миколаївна – «Leo» (ІІІ місце).Здобувачі отримали позитивні емоції та цікаві подарунки від кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної.

У конкурсі  студенти продемонстрували не тільки свої стартапи, але й бачення майбутнього розвитку держави. Віримо, що саме це покоління, яке є цвітом нації, допоможе у розвитку нашої країни!.