Конкурс презентацій за результатами вивчення дисципліни «Конституційні основи публічної влади»

Конкурс презентацій за результатами вивчення дисципліни «Конституційні основи публічної влади»


    Протягом останнього навчального семестру дисципліну «Конституційні основи публічної влади» вивчали студенти 2 та 3 курсів спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Серед завдань із самостійної роботи була підготовка презентацій за тематикою дисципліни. Здобувачі вищої освіти обох курсів натхненно і з творчим завзяттям поставилися до виконання завдання, тому виникла ідея не просто ознайомитись із роботами, але й провести конкурс серед кращих презентацій і продемонструвати їх обом групам. Ідею підтримала провідна викладачка навчальної дисципліни «Конституційні основи публічної влади» Тетяна Щетініна.
     

     30 травня 2022 року студенти зібралися на онлайн-конкурс творчих презентацій. Оцінювалися не лише візуалізація роботи, але і її змістове наповнення та коментар доповідача. Позитивних відгуків заслуговує кожна з робіт-учасниць. Особливо відзначимо презентації-переможниці у таких номінаціях:

  • «Найкращий виклад матеріалу»: тема «Проэкть основаній Устава украинского общества «Вольний Союз» – «Вільна Спілка» Михайла Драгоманова» (виконала Євгенія Тютюнник, 2 курс);
  • «Найцікавіше наповнення»: тема «Територіальна громада – основа місцевого самоврядування» (виконала Мирослава Риженко, 3 курс); тема «Конституція: поняття, види, історія розвитку у зарубіжних країнах» (виконав Андрій Іценко, 2 курс);
  • «Найкраща візуалізація»: тема «Конституція Пилипа Орлика» (обрано обидві презентації з цієї теми – і Катерини Мазничко (2 курс), і Катерини Шут (3 курс)).

     

      Окремо відзначимо, що студенти 3 курсу на цей час вже перебували на навчальній практиці «Служба в органах місцевого самоврядування» і зауважили, що свої презентації, присвячені конституційним засадам місцевого самоврядування, вже розкривали б інакше. Значною мірою цьому сприяли матеріали сайтів органів місцевого самоврядування, які вони опрацювали під час проходження практики.

      Тож вітаємо переможців і чекаємо у новому навчальному році яскравих робіт від творчих особистостей!

Аудиторія: 

Діяльність: