Компанія YEDNIST' GROUP партнер ТТП (стипендіальні програми)

 

Вітаємо!

 

       Запрошуємо до співпраці у проекті  «Зростай з YEDNIST’ GROUP» від лідера вітчизняної галузі кормовиробництва та постачальника комплексних рішень в сфері годівлі, ветеринарного захисту та біобезпеки в тваринництві- компанії YEDNIST’ GROUP.

 

Мета проекту:

  • Надати допомогу українській обдарованій молоді в отриманні якісної вищої освіти та залучити до бізнес-процесів компанії з  реального сектору економіки.
  • Для кого цей проект:
  • Участь в проекті є соціальною програмою від компанії YEDNIST’ GROUP, яка направлена на підтримку молоді та дає можливість амбіційним і обдарованим студентам отримати матеріальну допомогу на навчання.

 

Рішення про надання стипендії приймається на умовах конкурсного відбору серед студентів 4-го курсу національних вищих учбових закладів, а саме Полтавського державного аграрного університету,  4-го рівня акредитації денної форми навчання за спеціальністю «Ветеринарна медицина» та «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

 

Що студентам дасть участь у цій програмі :

  • Студенти можуть отримати щомісячну стипендію для оплати навчання в університеті або будь які додаткові курси і програми для професійного розвитку в межах вибраної спеціалізації.

 

Стипендіальний фонд буде розподілятися наступним чином:

  • Переможець конкурсу отримає стипендію, загальною сумою 22 000 грн в рік. Ця сума буде перераховуватися щомісяця рівними частинами впродовж навчального року.

 

Кошти на оплату додаткових навчальних курсів та програм будуть перераховані частинами на особистий рахунок фіналіста в строк та в межах домовленостей між сторонами.

 

Також стипендіати будуть мати можливість під час навчання проходити практику і залучатися до роботи в проектах компанії, а після отримання диплому – мати пріоритет при прийомі на роботу в компанію.

 

Умови конкурсного відбору:

Відбір учасників програми буде відбуватися у 3 етапи:

 

1-й етап: збір заявок учасників

 

На цьому етапі участь в конкурсі можуть прийняти всі студенти, які мають бажання. Для цього необхідно:

  • займати активну громадянську позицію та брати участь в реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом від навчального закладу;
  • підтвердити академічну успішність (надати скан залікової книжки з оцінками попереднього року навчання);
  • заповнити анкету конкурсанта

Документи необхідно вислати на електронну адресу компанії YEDNIST’ GROUP: fortalents@edinstvo.ua до 01.10.2023.

За результатами наданих документів конкурсна комісія Компанії YEDNIST’ GROUP буде обирати серед стипендіатів претендентів, які найбільше відповідають критеріям програми та запросить відібраних учасників конкурсу, взяти участь у другому турі.

 

2-й етап: Написання конкурсантами статті за однією із запропонованих організатором конкурсу тем та обрання фіналістів конкурсу.

         

Основні теми для написання конкурсних робіт:

  • Бачення ідей подальшого розвитку та трансформування аграрної галузі України в цілому, зокрема кормовиробництва і тваринництва.
  • Тваринництво України після військового періоду - основні тенденції  його подальшого розвитку.
  • Чи може розпочата в Україні земельна реформа вплинути на розвиток тваринництва в форматі створення невеликих господарств чи кооперативів в громадах?

Стаття повинна, перш за все, бути втіленням власних поглядів та думок автора на задану проблематику і написана виключно українською мовою. Обсяг матеріалу повинен складати не менше ніж 5 тис. знаків (обмежень стосовно максимального ліміту немає). Вітається використання автором ілюстративного, графічного та табличного матеріалу. Стаття повинна бути написана саме для участі в цій програмі та не використовуватися в інших проектах.

         

Підготовлений та належним чином оформлений учасниками матеріал надсилається на електронну адресу компанії YEDNIST’ GROUP: fortalents@edinstvo.ua. Оцінювати роботи буде конкурсна комісія, яка складається із фахівців компанії YEDNIST’ GROUP.

Конкурсанти, які нададуть найбільш змістовні та цікаві роботи, будуть запрошені на фінальний етап конкурсу в форматі дискусії по основних тезах конкурсної роботи та співбесіди конкурсанта з представниками компанії.

Всі учасники, які підготують та надішлють матеріали у відповідності до озвучених критеріїв і не пройдуть до наступного туру, також отримають заохочувальні призи від компанії.

 

3-й етап: Співбесіда з представниками компанії для прийняття остаточного рішення.

  • Співбесіда з членами конкурсної комісії, яка складається із представників компанії, для студентів Полтавського регіону буде проводитися в офісі компанії. Для більш віддалених регіонів співбесіда буде проведена у форматі он-лайн. Про час та спосіб спілкування учасникам буде повідомлено додатково. За результатами співбесіди буде вибрано фіналістів.

 

Фінальний етап:

 

Виплати призових коштів будуть розпочаті після оформлення та підписання з переможцями всіх необхідних документів стосовно участі в програмі.

Вручення призів та підписання документів буде відбуватися в центральному офісі компанії. Про дату і місце нагородження фіналісти будуть проінформовані додатково. 

 

 

Анкета на участь у програмі