Команда ПДАУ відвідала агрофірму "МАЯК"

У рамках співробітництва, окресленого меморандумом, який було підписано між Полтавським державним аграрним університетом і ТОВ «Агрофірма "МАЯК"», представники адміністрації ПДАУ на чолі з ректором Олександром Галичем завітали в гості до потужного виробника натуральних харчових продуктів у Котельві.
Делегацію зустріли генеральний директор ТОВ «Агрофірма "МАЯК"» В'ячеслав Прийма, керівниця служби стратегічного маркетингу Наталія Прийма, виконавча директорка Світлана Скляренко та  керівники відділень і структурних підрозділів.

Під час робочого візиту представники ПДАУ відвідали головний офіс компанії, товарну ферму з вирощування молодняку, ферму з виробництва молока “Годувальниця 2”, сучасну лабораторію. Гості змогли особисто переконатись у високому рівні виробничого процесу, який налагоджено на підприємстві.

Виконавча директорка ТОВ «Агрофірма "МАЯК"» Світлана Скляренко розповіла про дружню маяківську родину, до складу якої, крім виробничих потужностей, входить ще й продуктова родина РІДНЕ СЕЛО. Вони постійно розширюються, відкриваючи нові магазини у містах і селах Полтавщини. Один магазин з'явився і в Києві. Загалом мережу вже відвідало понад 25 млн споживачів.

Головна мета Агрофірми "МАЯК" —  прищепити суспільству культуру здорового харчування. Задля досягнення цієї мети вони постійно модернізують виробництво, поліпшують технології та розширюють штат співробітників, підбираючи нові кадри, адже їм потрібні найкращі працівники. Саме цей факт найбільше зацікавив представників ПДАУ, оскільки співпраця з Агрофірмою "МАЯК" відкриває широкі перспективи щодо оптимізації освітнього процесу, зокрема проходження практик і стажування нашими студентами з перспективою подальшого працевлаштування на цьому підприємстві.