Колектив ПДАУ долучився до нагородження переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

На нагородження переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, що відбувалося у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради завітали представники усіх навчально-наукових інститутів і факультетів ПДАУ на чолі з ректором Олександром Галичем. Подібні заходи — чудова нагода порадіти за талановиту молодь славетної Полтавщини. Понад 300 дітей з усієї області відзначено дипломами переможців і призерів. Право представляти Полтавщину на всеукраїнському етапі вибороло 68 юних науковців. Завдяки цій події з'явилася гарна нагода провести профорієнтаційну роботу: було розміщено тематичні локації, які відображали всі можливості та перспективи здобуття вищої освіти в Полтавському державному аграрному університеті.

Співпраця науково-педагогічних працівників Полтавського державного аграрного університету з Полтавським територіальним відділенням МАН України є логічним продовженням освітньої роботи, яка відбувається у нашому освітньому закладі. Активна участь викладачів ПДАУ в діяльності, спрямованій на виховання свідомої талановитої молоді, високо відзначена на обласному рівні. Діалог між Університетом і МАН зміцнився з жовтня минулого року завдяки підписанню договору про співпрацю, тож наша взаємодія стрімко посилюється.

Протягом 1–4 березня 2024 року викладачі Полтавського державного аграрного університету взяли активну участь у проведенні ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення МАН України за 2023/2024 навчальний рік, прийнявши на своїй базі 13 із 44 предметних секцій.

Щиро дякуємо за плідну співпрацю комунальному закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді», Полтавській обласній військовій адміністрації та Полтавській обласній раді!

Маленьким науковцям і їхнім керівникам бажаємо не зупинятися на досягненнях і прагнути до підкорення нових вершин!