Кафедра публічного управління та адміністрування розпочала цикл профорієнтаційних заходів

28 вересня 2023 року викладачі кафедри публічного управління та адміністрування розпочали в новому 2023/2024 навчальному році профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл.

Відбулася зустріч з учителями й учнями 11-х класів Новосанжарського ліцею Новосанжарської селищної ради, що розпочалася з виступу завідувачки кафедри докторки наук з державного управління, професорки Тамари Лозинської. Вона зуміла відразу захопити увагу учнівської аудиторії цікавими мотиваційними роздумами про значення вищої освіти на сучасному етапі розвитку української державності, про те місце, яке посідає сьогодні Полтавський державний аграрний університет серед вишів України та Полтавщини.

Діалог з учнями продовжив доктор економічних наук, професор Олександр Дорофєєв, який докладно розповів про спеціальності, які можна здобути в ПДАУ загалом і в навчально-науковому інституті економіки, управління, права та інформаційних технологій зокрема.

Розповідаючи про можливості для успішного навчання, участі у науковій діяльності, студентському самоврядуванні та про перспективи подальшого зростання, доповідачі наводили численні приклади траєкторії успіху студентів і випускників спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування.

Наприкінці зустрічі доцентка, кандидатка історичних наук Тетяна Щетініна ознайомила учнів із сайтом ПДАУ, пояснила, як знайти важливу інформацію для вступників, дала практичні поради щодо покрокових дій майбутніх абітурієнтів під час вступної кампанії.