Хто володіє комунікаціями – той володіє світом!

19 листопада 2019 р. з нагоди проведення тижня факультету економіки та менеджменту кафедра публічного управління та адміністрування та Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області за активної підтримки психологічної служби Полтавської державної аграрної академії та студентського наукового гуртка «Територія науки» організували інтерактивний тренінг «Ефективні комунікації в публічному управлінні» для  здобувачів вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування.

Модератори заходу – доцент кафедри публічного управління та адміністрування, керівник психологічної служби та студентського наукового гуртка «Територія науки» Шупта Ірина Миколаївна; заступник начальника відділу комунікацій та правопросвітництва Козаченко Юлія Михайлівна.

З вітальним словом до майбутніх публічних службовців звернулася завідувач кафедри публічного управління та адміністрування професор Лозинська Тамара Миколаївна, яка зазначила, що сфера поширення комунікації – це не тільки системи публічного управління, а й те, що знаходиться далеко поза ними – соціальний простір, який охоплює суб’єктів, які ухвалюють рішення щодо публічних справ, а також тих, кого ці справи хоча б частково стосуються.

 

У надзвичайно динамічній формі з потужним теоретичним підкріпленням здобувачі вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування дізналися про комунікацію та комунікативний процес. Юлія Михайлівна  познайомила студентів з різними типами комунікації, з комунікативними зв`язками в організаціях, а також із комунікаційними бар`єрами. Особливе захоплення викликали в аудиторії тренінгові завдання. Цікавими та захоплюючими виявилися питання, які стосувалися невербального спілкування, про яке студенти дізналися зі змістовних короткометражних відеострічок.

 

Перефразуваши добре відоме «Хто володіє інформацією – той володіє світом», отримуємо «Хто володіє комунікаціями – той володіє світом!». Переконані: тренінг показав, що коефіцієнт спільних зусиль майбутніх публічних службовців, зоорієнтованих на ефективні комунікації, гарантує високий результат.

Керівництво кафедри публічного управління та адміністрування висловлює свою найщирішу вдячність за плідну співпрацю команді Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової  допомоги у Полтавській області.

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: