Гарна людина гарна у всьому

Кафедра менеджменту представляє!!!

     Знайомтесь: ЄВГЕНІЙ ГНАТОК, здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою Бізнес-адміністрування спеціальності Менеджмент. Зріла творча особистість з активною життєвою позицією, високомотивований, виявляє значні вольові зусилля в реалізації професійного потенціалу (зокрема в навчанні), здатний ставити перед собою нові завдання і виконувати їх новими способами, причому результативно – і все це про нашого пана Євгенія.     Наразі Євгеній вдало суміщає навчання та роботу – працює менеджером у фізичної особи-підприємця.
    «Основне моє завдання – це комунікація з потенційними клієнтами та наявними клієнтами. Якщо більш детально розповісти про структуру моїх обов'язків, то вони будуть мати такий вигляд: комунікація з наявною клієнтською базою, пошук потенційних клієнтів, листування з партнерами і працівниками компанії, участь у вирішенні конфліктних ситуацій», – наголошує пан Євгеній.     Головний життєвий принцип, яким керується Євгеній, – це порядність і людяність.
     Гарна людина гарна у всьому, а захоплення у Євгенія водночас складне та дивовижне.
    Ось як сам пан Євгеній розповідає про своє захоплення: «Моє хобі –виноградарство. Чому саме виноградарство? На це запитання не можу дати однозначну відповідь, адже факторів, які підштовхнули мене до цього, декілька. По-перше, коли я на винограднику – я відпочиваю душею. Споглядати як із маленького живця виростає повноцінний кущ, як отримуєш перший сигнальний врожай (у виноградарів – перше плодоношення виноградного куща), відбувається колосальний вибух емоцій, а відчуття, що ти досяг цього самостійно, тільки посилює цей ефект. По-друге, це можливість пригостити смаколиком родичів, друзів, знайомих та інших людей. Загалом це дає змогу отримати специфічне відчуття задоволення, яке досить важко передати словами. По-третє, я завжди прагнув мати власний бізнес, звичайно, про це зараз рано говорити, оскільки я територіально віддалений від виноградника і не можу повноцінно та своєчасно виконувати план агрозаходів.
     Загалом виноградарство – це досить складне заняття, адже тут існує значна кількість ризиків, а перші результати діяльності можна отримати не раніше ніж за три роки, і то за сприятливих обставин.
     Наприклад, неправильно посаджений виноград не приживеться, прижився – можуть з'їсти "підземні любителі саду", почав рости – заморозки, пережив заморозки – почалися зворотні заморозки (завдають більшої шкоди, ніж звичайні), пережив заморозки – почалися хвороби, сезон майже закінчився, а лоза ще не визріла – наступний рік без врожаю, якщо визріла лоза, треба забезпечити належну зимівлю (укриття).
     Тобто вирощувати виноград не так вже й просто. На додаток до цього потрібно купляти агрохімію, мало того, що коштує недешево, ще існує значна кількість підробок, що є також неприємним моментом. Наразі на моїй ділянці ростуть такі сорти: "Аркадія", "Преображення", "Фуршетний", "Лучистий", "Слава Україні", "Карінка", "Богатяновський", "Веліка", вже чекають навесні на висадку "Рембо", "Пам'яті вчителя", "Юпітер". Також планується посадити "Аватар", "Красавчик", "Бананас", "Шарлотта Сідліс" та багато інших цікавих сортів. При їх виборі керуюсь територіальними особливостями вирощування винограду на Полтавщині та технічними характеристиками сорту винограду».      Наші менеджери надзвичайно різносторонні та креативні особистості і проявляють свої управлінські навички в різних сферах життя!!!

Діяльність: