Екскурсія на ТОВ «Глобинський переробний завод»

Якісні корми з високою продуктивною дією мають важливе значення у формуванні продуктивності сільськогосподарських тварин.

Одними із програмних результатів навчання, які мають досягти здобувачі вищої освіти бакалаврського рівня освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (гарант ОП Лариса Кузьменко), є вміння обирати раціональні технології заготівлі, виробництва та зберігання кормів і здійснювати нормовану годівлю тварин. Саме для поглиблення знань з технології виробництва кормів і кормових добавок студенти 1 курсу

18 липня 2023 р. у рамках навчальної практики «Основи фахової діяльності» відвідали «Глобинський переробний завод» – сучасне високотехнологічне підприємство, продукція якого відповідає міжнародним стандартам якості. Підприємство спеціалізується на переробці бобів сої та оптовій торгівлі продуктами її переробки – високопротеїнового гранульованого шроту, нерафінованої гідратованої олії, гранульованої оболонки.

   

Завідувачка лабораторії підприємства Шевчук Лариса Олександрівна ознайомила здобувачів вищої освіти з методиками оцінки якості сировини й готової продукції. Начальниця складського господарства (сировини і готової продукції) Сокольченко Оксана Володимирівна провела екскурсію на елеваторі. Про особливості технології переробки сої та виробництва соєвого шроту в цехах підготовки та екстракції розповів інженер-технолог Попов Олександр Павлович.

   

Директор Лумпієв Ігор Валерійович під час зустрічі зі студентами розповів про історію та розвиток підприємства, напрями його діяльності, ознайомив з можливостями проходження практики й працевлаштування.