Екскурсія до стейкхолдера

У рамках укладеного договору про співпрацю Полтавського державного аграрного університету з компанією «Аврора Мультимаркет» було проведено зустріч з її представниками, наприкінці якої кожен охочий мав змогу заповнити анкету для реєстрації на екскурсію з метою ознайомлення із внутрішньою системою компанії.

Студенти ННІ ЕУПІТ ПДАУ з інтересом прийняли запрошення і 16 листопада відвідали головний офіс компанії «Аврора Мультимаркет». Під час екскурсії вони на власні очі побачили роботу підрозділів компанії, починаючи зі складу, де проходять вантажно-розвантажувальні роботи для подальшого руху товарів і відбір товарознавцями зразків товарів для перевірки їхньої якості, закінчуючи зонами відпочинку. Студенти, зокрема, побували у 12 основних департаментах, ознайомилися зі специфікою роботи відділу маркетингу та навіть мали змогу привітатися з одним із засновників компанії Левом Жиденком.

Екскурсантів вразило ставлення керівництва до працівників компанії, його заохочення підлеглих до роботи вигідними пропозиціями та комфортними умовами праці (зони відпочинку, кафе, тренажерний зал, спортивний майданчик та дві невеликі групи дитячого садочку в самому офісі тощо).

Щиро дякуємо компанії «Аврора Мультимаркет», яка є прикладом того, як створити такий великий прогресивний бізнес, що розширюється не тільки в Україні, а й за її межами!!!