До Всесвітнього дня захисту прав споживачів у ПДАУ пройшла тематична лекція

 

Напередодні Всесвітнього дня захисту прав споживачів, який щорічно відзначається 15 березня, співробітники навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету  організували тематичну лекцію для здобувачів вищої освіти, яку провели практики.
  ⠀⠀⠀⠀
Зі студентами зустрілися в. о. начальника управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Ірина Максимішина та в. о. завідувача сектора контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Анна Борботько.
⠀⠀⠀⠀
Гості розповіли присутнім про обов'язок суб’єктів господарювання додержуватися прав та інтересів споживачів продукції та усвідомлювати свою відповідальність перед ними, зокрема під час створення коректних і достовірних рекламних звернень.
⠀⠀⠀⠀
Подібні зустрічі вкрай важливі для підготовки майбутніх маркетологів, менеджерів, економістів, правовиків та підприємців, які мають не тільки володіти необхідними фаховими знаннями, а ще й  плекати належну культуру та цінності сучасного бізнесу.