Черговий візит Паоло Брешіа до ПДАУ

 

29 вересня 2023 року до Полтавського державного аграрного університету вкотре завітав Паоло Брешіа, президент  асоціації  UCM – Italy «Середньоземноморський союз шеф-кухарів – Італія». 

Хочеться нагадати, що співпраця з «Середньоземноморським союзом шеф-кухарів – Італія» та особисто з паном Паоло Брешіа, розпочалася за ініціативи кафедри харчових технологій  в березні 2023 року. за незначний проміжок часу було проведено серію майстер класів, а деякі студенти мали змогу пройти літню практику в Італії.

Під час візиту Паоло Брешіа зустрівся із деканом факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолієм Шостею, гарантом ОП «Готельно-ресторанна справа» Євгенією Хмельницькою, також до зустрічі долучився начальник навчального відділу Андрій Дорошенко.

Метою візиту п. Паоло було узгодження ряду заходів (майстер-класів, презентацій, тощо) протягом 2023-2024 навчального року, обговорення особливостей проходження літньої практики в Італії студентів ПДАУ,  яка зорієнтована на підготовку сучасних фахівців в галузях харчової промисловості, готельно-ресторанної індустрії, туризму та рекреацій.

Було узгоджено, що вже наприкінці жовтня Паоло Брешіа, разом із командою помічників розпочне проведення запланованих заходів на базі ПДАУ, з можливістю залучення здобувачів освіти із інших навчальних закладів Полтави, Харкова та Сум.

Маємо надію, що в  подальшому, такі співпраця позитивно вплине на розвиток ОПП Готельно-ресторанна справа, удосконалить підготовку фахівців за ОПП Харчові технології і зміцнить міжнародні зв’язки факультету ТТП та в цілому ПДАУ.