Батьківські збори першокурсників ПДАУ

Батьківські збори першокурсників ПДАУ

     За традицією, яка є не в кожному закладі вищої освіти, перед початком екзаменаційної сесії для студентів першого курсу і їхніх батьків викладачі Полтавського державного аграрного університету проводять батьківські збори, і цьому не може завадити ані сніг, ані дощ, ані COVID-19. Основною метою батьківських зборів є налагодження комунікації з батьками, пояснення особливостей навчання студентів в Університеті, обговорення актуальних питань і спільна координація зусиль для підвищення мотивації розвитку студента як майбутнього спеціаліста, громадянина й особистості.

     Цьогоріч такі зустрічі відбулися в режимі онлайн, на яких викладачі, гаранти ОПП і дирекція ННІ ЕУПІТ обговорили із батьками досягнення студентів за майже весь перший у їхньому житті навчальний семестр у закладі вищої освіти. Збори для батьків студентів, що навчаються за спеціальностями 051 Економіка, 292 Міжнародні економічні відносини, 126 Інформаційні системи та технології,  075 Маркетинг, 073 Менеджмент, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування, відбулись у невимушеній атмосфері, наче зустріч давніх знайомих.

      Директорка ННІ ЕУПІТ Алла Василівна Світлична подякувала всім батькам за виховання дітей, а батьки ще раз пересвідчилися, що навчанням і розвитком їхніх дітей займаються висококваліфіковані спеціалісти, які знають і люблять свою справу. Особливу вдячність за організацію і проведення зборів висловлюємо кураторам академічних груп Калініченку Олександру Володимировичу, Самойлик Юлії Василівні, Протас Надії Михайлівні, Терещенку Івану Олексійовичу, Помазу Олександру Михайловичу, Дем’яненко Наталії Василівні, Козаченко Юлії Анатоліївні та Панасенко Наталії Леонідівні

Аудиторія: 

Діяльність: