Анкетування ЗВО спеціальності 181 «Харчові технології»

На кафедрі харчових технологій традиційно проводяться анкетування здобувачів спеціальності «Харчові технології» денної та заочної форм навчання. Результати анкетування застосовуються для виявлення проблемних ділянок освітньої діяльності та при перегляді освітніх програм.

12 жовтня 2020 року модератор психологічної служби Полтавської державної аграрної академії доцент Овсієнко Юлія Іванівна, заступник декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва доцент Слинько Віктор Григорович і куратор групи доцент Кайнаш Алла Петрівна провели анкетування здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Метою анкетування було визначення питання, яким чином освітнє середовище, що створене в академії, дає змогу задовольнити потреби та інтереси здобувачів вищої освіти ОПП «Харчові технології».

На підставі відповідей студентів на запитання анкет було зроблено висновки про рівень інформованості молоді стосовно майбутньої професії, щодо комфортності навчання в академії, якості навчання та задоволеності потреб в отриманні якісної освітньої послуги й виховного процесу, діяльності факультету та випускової кафедри, ректора, декана й деканату, бібліотеки, гуртожитку тощо.

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: