Аналіз стану забезпечення якості освітньої діяльності під час реалізації ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та заходи задля реалізації перспектив її розвитку

28 березня 2024 року в Полтавському державному аграрному університеті відбулося засідання ради з якості вищої освіти Університету. Голова ради з якості вищої освіти спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Богдан ШАФЕРІВСЬКИЙ виступив з інформацією про аналіз стану забезпечення якості освітньої діяльності під час реалізації ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та заходи задля реалізації перспектив її розвитку.

   

 

Під час доповіді висвітлена інформація щодо гаранта та НПП які забезпечують реалізацію і викладання навчальних дисциплін для здобувачів даної освітньо - наукової програми.
Також було представлено контингент, публікаційну активність здобувачів ступеня вищої освіти доктор філософії в 2023 році, види наукової діяльності, захисти дисертаційних досліджень в разових спеціалізованих вчених радах за ОНП  «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Обговорено тематичний план науково-дослідних робіт факультету  Технологій тваринництва та продовольства, які будуть виконуватися на кафедрах у межах робочого часу викладачів, на 2024 рік.
Голова ради з якості вищої освіти надав інформацію щодо співпраці з стейкхолдерами, підписанням меморандумів про співпрацю з провідними господарствами були представлені бази для проведення експериментальних наукових досліджень та заходи для реалізації перспектив розвитку ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».