Академічна мобільність здобувача вищої освіти СВО магістр Ангеліни Кіптіли

Здобувач вищої освіти за освітньо-професійною програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 1 курсу денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти Ангеліна Кіптіла навчалась за програмою внутрішньої академічної мобільності у закладі вищої освіти – партнері (Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Навчально-науковий інститут денної освіти) у період з 10.01.2022 р. по 24.04.2022 р.

За цей час вона успішно опанувала навчальну дисципліну «Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки». Це дозволило студентці набути знань щодо політики України та інших країн, яка спрямована на забезпечення стабільного виробництва безпечних продуктів харчування, доступності їх отримання та використання населенням відповідно до фізіологічних норм споживання за рахунок власного виробництва та надходження від імпорту, дій щодо забезпечення належного рівня продовольчої безпеки країни. У програму вивчення дисципліни входила тема «Органічне виробництво і продовольча безпека», знання з якої значно доповнили основний фокус освітньо-професійної програми в напрямку виробництва і переробки органічної продукції тваринництва.

   

Комісія була одностайною в рішенні перезарахувати цю навчальну дисципліну, внести її в індивідуальний план та залікову книжку здобувача вищої освіти Кіптіли Ангеліни.