Академічна доброчесність – запорука якісної освіти!

Академічна доброчесність – є наріжним каменем академічної культури Полтавського державного аграрного університету. Саме тому її формування у здобувачів вищої освіти під час реалізації освітньо-наукового процесу є надважливим завданням сьогодення. Так, 19 вересня 2022 року з цьогорічними першокурсниками на факультетах та в навчально-наукових інститутах була проведена зустріч на тему «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти!». На ній були розглянуті фундаментальні цінності академічної доброчесності, її принципи і норми; обговорені можливі прояви академічної недоброчесності та академічна відповідальність за них; доведено до відома здобувачів вищої освіти особливості функціонування Комісії з академічної доброчесності і Комісії з етики та управління конфліктами ПДАУ.

По завершенню зустрічі усі студенти набору 2022 року підписали Декларацію про академічну доброчесність здобувача вищої освіти Полтавського державного аграрного університету, чим засвідчили здійснення власної освітньої, наукової, творчої діяльності, дотримуючись корпоративної культури Університету, найвищих моральних і правових норм академічної доброчесної поведінки.

Саме так виховуємо нашу молодь, здатну здобувати якісну освіту та будувати індивідуальну траєкторію особистісного зростання, покладаючись лише на власні сили!