Академічна доброчесність як невід’ємна складова якісної освіти здобувачів вищої освіти

18 травня відбулося засідання круглого столу на тему «Академічна доброчесність як невід'ємна складова якісної освіти здобувачів вищої освіти», яке організувала доцентка кафедри годівлі та зоогігієни сільськогосподарських тварин Наталія Чижанська. У ньому взяли участь здобувачі вищої освіти факультету ТВППТ спеціальностей 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології 3–4 курсів і магістри першого та другого років навчання, а також науково-педагогічні працівники факультету та колеги з Університету.

   

Програма заходу була надзвичайно цікавою і насиченою завдяки активній участі студентів. Були виокремлені основні змістові напрями й акценти актуальної проблеми академічної доброчесності в Університеті, адже вона є нормою сучасного життя в закладі вищої освіти та загалом у науковому середовищі.

   

Такі заходи є надзвичайно важливими для здобувачів вищої освіти, тому що дотримання студентами принципів академічної доброчесності є запорукою успішного навчання і подальшої академічної кар’єри.