25-річний ювілей Української технологічної академії

25-річний ювілей Української технологічної академії

16-17 листопада у м. Києві відбулася міжнародна науково-практична конференція, присвячена 25-річчю Української технологічної академії -партнера Полтавської державної аграрної академії.

На заходи були запрошені академіки Словаччини, Сербії, Грузії, Італії Польщі, Латвії та України. У заходах взяв участь і керівник Полтавського регіонального відділення, академік УТА, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та адміністрування нашої академії Писаренко В'ячеслав Петрович.
З нагоди ювілею Української технологічної академії надійшли вітання від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, Кабінету Міністрів України, Президента Національної академії наук України Бориса Патона, Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, ректорів багатьох закладів вищої освіти України
За результатами міжнародної науково-практичної конференції був випущений Збірник праць «Технології забезпечення життєдіяльності людини», до якого увійшли наукові статті дійсних членів та членів-кореспондентів УТА.

Крім того, було презентовано історико-публіцистичне видання присвячене 25-річчю від дня заснування громадської організації «Українська технологічна академія», яка об'єднала у своїх лавах провідних вчених, технологів, фахівців підприємств та організацій з різних галузей народного господарства України для ефективної співпраці та збереження науково-технічного потенціалу країни.
У ювілейному виданні розміщені матеріали про історію створення та діяльності Української технологічної академії та біографічна інформація про її академіків та членів-кореспондентів, досягнення яких є справжнім прикладом того, як у нелегких умовах можливо досягти значних успіхів, якщо віриш у власні сили і працюєш заради щасливого майбутнього нашої держави. Є у ювілейному виданні і розділ про Полтавське регіональне відділення Української технологічної академії.