Виїзне заняття студентів спеціальності G13 «Харчові технології» на крафтове підприємство з виробництва ковбасних виробів ПП Венгровський В.В.

У рамках співпраці кафедри харчових технологій із стейкхолдерами відбулося виїзне заняття студентів спеціальності G13 «Харчові технології» на крафтове підприємство ПП Венгровський В.В., продукція якого виготовляється під торговою маркою «Тахтаулівські ковбаси».

Заняття проведено в межах вивчення дисципліни «Технологія м’яса і м’ясних продуктів», яку викладає завідувач кафедри харчових технологій, к.т.н., доцент Будник Ніна Василівна.

Представники виробництва детально розповіли про особливості крафтового підходу, використання натуральної сировини та дотримання традиційних технологій виготовлення ковбасних виробів.

Під час відвідування підприємства здобувачі освіти ознайомилися з організацією технологічного процесу виробництва м’ясних виробів, сучасним обладнанням, системою контролю якості та безпечності продукції.

 

Такі виїзні заняття сприяють поглибленню професійних знань студентів, формуванню практичних навичок, підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців харчової галузі та зміцненню співпраці кафедри з виробничими партнерами.

Під час виїзного заняття студенти милувалися неймовірною територією та зоопарком готельно-ресторанного комплексу «Vivat-провінція».