Викладачі кафедри харчових технологій ПДАУ взяли участь у круглому столі «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю у харчовій галузі

26 вересня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету взяли участь у круглому столі «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю у харчовій галузі», організованому Одеським національним технологічним університетом у змішаному форматі (offline та online).

У рамках заходу були розглянуті актуальні питання: харчове законодавство для виробників крафтової продукції, вимоги міжнародних стандартів GFSI, удосконалення системи простежуваності з використанням NFC-тегів, контроль пестицидів у харчових ланцюгах, біотехнологічні підходи до зменшення контамінації сировини, інтеграція операційного вдосконалення у систему управління якістю, управління відходами на харчових підприємствах та проблематика матеріалів, що контактують із харчовими продуктами.

Участь у круглому столі сприяла підвищенню професійної компетентності викладачів, розширенню наукових контактів і впровадженню сучасних практик у підготовку здобувачів освіти.

Кафедра харчових технологій вже не один рік співрацює із закладом-партнером, щиро дякуємо за чергове запрошення бути присутніми на круглому столі.