- Розпочався навчальний курс з вивчення «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»
- Відбулося засідання Ради експертного центру “Milk Local Product”
- Крафтові м‘які сири, вироблені в експертному центрі «Milk Local Product»
- Зустріч по міжнародних проєктах
- Зустріч по міжнародних проєктахДегустаційна оцінка крафтових сирів, виготовлених в експертному центрі «Milk Local Product»
- Результати дисертаційної роботи здобувачки вищої освіти ступеня доктора філософії Юлії Карбан
- У ПДАУ відбувся круглий стіл, присвячений підвищенню стійкості агробізнесу Полтавщини
- Проєкт ЄС ЕРАЗМУС+ «UniClaD»: засідання Керівного комітету
- Полтавськими сирами смакували в Німеччині
- Uniclad project.eu program Erasmus+
- Команда "1+1" завітала на мінілінію з виготовлення авторських сирів, яка з'явилася в ПДАУ
- У Полтаві в аграрному університеті варять сир для переселенців;
- Друге засідання Ради експертного центру;
- Участь у тренінгах в рамках реалізації проєкту ERASMUS+;
- Відкриття експертного центру "Milk Local Product";
- Круглий стіл в межах програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+.