|
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Презентація / силабус |
|
Обовʼязкова частина |
||
|
Дисципліни професійної підготовки |
||
|
Відходи тваринництва та їх переробка |
||
|
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
||
|
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
||
|
Моделювання селекційних і технологічних процесів у тваринництві |
||
|
Науковий супровід досягнень у тваринництві |
Анотація |
|
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
|
|
|
Селекція сільськогосподарських тварин |
||
|
Технологія виробництва кормосумішей і кормодобавок |
Анотація |
|
|
Фізіологія травлення і біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
Вибіркові освітні компоненти
|
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Презентація / силабус |
|
Біологічно активні речовини у харчових технологіях |
|
|
|
Біотехнологічні основи продуктивності тварин |
|
|
|
Органічні технології виробництва продукції тваринництва |
Анотація |
|
|
Раціональне живлення людей |
||
|
Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
|
|
|
Спеціалізоване м’ясне скотарство |
|
|
|
Інформаційні технології в галузі |
Анотація |
|
|
Сільськогосподарське дорадництво |
||
|
Патентознавство |
Анотація |
|
|
Психологія трудових відносин у колективі та управління персоналом |
|
|
|
Ділова іноземна мова |
|
|
|
Організація аграрного бізнесу |
Анотація |
|
