Обговорення проєкту освітньої програми Харчові технології для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з директором ТОВ «СІНЕРГО» м. Київ

З метою забезпечення якості освітньої діяльності, яка відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти на кафедрі харчових технологій передбачається послідовне дотримання визначених Університетом процедур запровадження, моніторингу, перегляду і оновлення освітніх програм з урахуванням зауважень та пропозицій стейкхолдерів. Поєднання освіти і ринку праці відбувається як на базах практики так і в аудиторіях університету під час зустрічей зі стейкхолдерами освітніх програм.

Завідувачка кафедри харчових технологій, гарант освітньої програми Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 5 грудня 2023 року зустрілася з директором ТОВ «СІНЕРГО» Олексієм КЛЕПАЧЕМ з метою отримання порад та пропозицій , щодо змісту проєкту освітньої програми. Зокрема, у дискусії обговорювалися не лише освітні компоненти, а й їх зміст.

Стейкхолдер наголошував, що освітні компоненти повинні на належному рівні формувати всі професійні уміння і навички, що надасть в майбутньому можливість вільного доступу до працевлаштування та наукової діяльності.  Також стейкхолдер запропонував змінити назви деяких освітніх компонент, з метою їх відповідності фаху, даної освітньої програми.

В цілому зустріч пройшла в дружній  та професійній атмосфері.