|
Навчальні дисципліни |
Силабус / РПНД |
|
Обов’язкова частина |
|
|
Дисципліни загальної підготовки |
|
|
Біофізика |
Силабус / РПНД |
|
Біохімія |
Силабус / РПНД |
|
Вища математика |
Силабус / РПНД |
|
Економіка підприємства |
Силабус / РПНД |
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
|
|
Інформаційні системи та технології |
Силабус / РПНД |
|
Історія та культура України |
|
|
Організація та планування діяльності підприємства в галузі |
Силабус / РПНД |
|
Основи фахової діяльності |
Силабус / РПНД |
|
Правознавство |
Силабус / РПНД |
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
Силабус / РПНД |
|
Фізичне виховання |
Силабус / РПНД |
| Філософія | Силабус / РПНД |
| Хімія | Силабус / РПНД |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
|
Аквакультура природних водойм |
Силабус / РПНД |
|
Аквакультура штучних водойм |
Силабус / РПНД |
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Силабус / РПНД |
|
Відтворення гідробіоресурсів |
Силабус / РПНД |
|
Генетика риб |
Силабус / РПНД |
|
Гідробіологія |
Силабус / РПНД |
|
Гідроботаніка |
|
|
Гідроекологія |
Силабус / РПНД |
|
Гідротехніка та технічні засоби в аквакультурі |
Силабус / РПНД |
|
Теоретичні основи харчових виробництв |
Силабус / РПНД |
|
Гідрохімія |
Силабус / РПНД |
|
Годівля риб |
Силабус / РПНД |
|
Інфекційна іхтіопатологія |
Силабус / РПНД |
|
Іхтіологія |
Силабус / РПНД |
|
Методика досліджень у рибництві |
Силабус / РПНД |
|
Морфологія гідробіонтів |
Силабус / РПНД |
|
Основи рибоохорони та рибогосподарського законодавства |
Силабус / РПНД |
|
Паразитарна іхтіпатологія |
Силабус / РПНД |
|
Рибальство |
Силабус / РПНД |
|
Розведення та селекція риб |
Силабус / РПНД |
|
Стандартизація продукції аквакультури |
Силабус / РПНД |
|
Технологія переробки гідробіонтів |
Силабус / РПНД |
|
Фізіологія гідробіонтів |
Силабус / РПНД |
Вибіркові освітні компоненти
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Презентація / силабус |
|
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
Силабус |
|
Біотехнологія |
Силабус |
|
Українські традиції в культурі харчування |
Силабус |
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
Силабус |
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
Силабус |
|
Екопарки |
Силабус |
|
Організація безпечного туристичного відпочинку |
Силабус |
|
Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини |
Силабус |
|
Міні-технології харчових виробництв |
Силабус |
|
Технологія виробництва і переробки риби |
Силабус |
|
Кейтеринг |
Силабус |
|
Технологія напоїв |
Силабус |
|
Реологія |
Силабус |
|
Технологія переробки ендокринно-ферментної сировини |
Силабус |
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Силабус |
|
Захист прав споживачів |
Силабус |
|
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
|
|
Санітарія та гігієна в рибництві |
Силабус |
|
Зоологія |
Силабус |
|
Лікувально-профілактичні заходи в аквакультурі |
Силабус |
|
Акваріумістика |
Силабус |
|
Аквадизайн |
Силабус |
|
Водна токсикологія |
Силабус |
|
Конхікультура |
Силабус |
|
Марикультура |
Силабус |
|
Гідромамаліологія |
Силабус |
|
Технічне регулювання |
Силабус |
|
Якість і безпечність продукції аквакультури |
Силабус |
|
Сировинна база рибогосподарської галузі |
Силабус |
|
Фермерське рибництво |
Силабус |
|
Технологія функціональних продуктів |
Силабус |
|
Основи статистичної обробки даних |
Силабус |
|
Правове регулювання в рибництві |
Силабус |
| Основи проектування рибницьких підприємств | Силабус |
