| Навчальні дисципліни | Анотація | Силабус/ презентація |
|
Обов’язкова частина |
||
|
Дисципліни загальної підготовки |
||
|
Вища математика |
Анотація | Силабус |
|
Економіка підприємства |
Анотація | Силабус |
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
Анотація | Силабус |
|
Інформаційні системи та технології |
Анотація | Силабус |
|
Історія та культура України |
Анотація | Силабус |
|
Основи фахової діяльності |
Анотація | Силабус |
|
Правознавство |
Анотація | Силабус |
|
Українська мова (за професійним спрямуванням |
Анотація | Силабус |
|
Фізика |
Анотація | Силабус |
|
Фізичне виховання |
Анотація | Силабус |
|
Філософія |
Анотація | Силабус |
|
Хімія |
Анотація | Силабус |
|
Дисципліни професійної підготовки |
||
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Анотація | Силабус |
|
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Анотація | Силабус |
|
Інженерна і комп'ютерна графіка |
Анотація | Силабус |
|
Контроль якості та безпечності харчових продуктів |
Анотація | Силабус |
|
Менеджмент харчових підприємств |
Анотація | Силабус |
|
Основи наукових досліджень |
Анотація | Силабус |
|
Прикладна механіка |
Анотація | Силабус |
|
Проектування підприємств харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
|
Теоретичні основи харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
|
Технічна мікробіологія |
Анотація | Силабус |
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
|
Технологія бродильних виробництв |
Анотація | Силабус |
|
Технологія води і водопідготовки |
Анотація | Силабус |
|
Технологія жирів і жирозамінників |
Анотація | |
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
Анотація | Силабус |
|
Технологія консервування плодів та овочів |
Анотація | Силабус |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
Анотація | Силабус |
|
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
Анотація | Силабус |
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Анотація | Силабус |
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Анотація | Силабус |
|
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР |
Анотація | Силабус |
|
Харчова хімія |
Анотація | Силабус |
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація/силабус |
|
Присадибне та фермерське тваринництво |
||
|
Методика і технологія обробки наукової інформації |
||
|
Біотехнологія |
||
|
Генетика з біометрією |
||
|
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
|
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
|
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
||
|
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
||
|
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
||
|
Присадибне вівчарство та козівництво |
||
|
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
Анотація |
Силабус |
|
Реологія харчових продуктів |
||
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
|
Нутріціологія |
|
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
|
|
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
|
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
|
Біохімія сировини і харчових продуктів |
||
|
Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів |
||
|
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
||
|
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Анотація |
Силабус |
|
Технологія продуктів дієтичного харчування |
||
|
Технологія зберігання харчових продуктів |
||
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
|
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
Анотація |
Силабус |
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
||
|
Технологія дитячого та геродієтичного харчування |
||
|
Харчові добавки |
||
|
Технологія функціональних продуктів |
||
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
Анотація |
|
|
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |
Анотація |
Силабус |
