Навчальні дисципліни 2019 р.н.

 

ДИСЦИПЛІНИ

АНОТАЦІЯ

ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА

Дисципліни загальної підготовки

Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

Біофізика

АНОТАЦІЯ

Вища математика

АНОТАЦІЯ

Економіка підприємства

АНОТАЦІЯ

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

АНОТАЦІЯ

Інформаційні системи та технології

АНОТАЦІЯ

Історія та культура України

АНОТАЦІЯ

Основи фахової діяльності

АНОТАЦІЯ

Правознавство

АНОТАЦІЯ

Українська мова  (за професійним спрямуванням)

АНОТАЦІЯ

Фізичне виховання

АНОТАЦІЯ

Філософія

АНОТАЦІЯ

Хімія

АНОТАЦІЯ

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

АНОТАЦІЯ

Біобезпека, радіобіологія і біоетика

АНОТАЦІЯ

Біохімія

АНОТАЦІЯ

Гігієна тварин

АНОТАЦІЯ

Годівля тварин і технологія кормів

АНОТАЦІЯ

Заготівля, зберігання та контроль якості кормів

АНОТАЦІЯ

Конярство

АНОТАЦІЯ

Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції

АНОТАЦІЯ

Розведення сільськогосподарських тварин

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва молока і яловичини

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції аквакультури

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції бджільництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції птахівництва

АНОТАЦІЯ

Технологія виробництва продукції свинарства

АНОТАЦІЯ

Технологія переробки продукції тваринництва

АНОТАЦІЯ

ВИБІРКОВА ЧАСТИНА

Дисципліни загальної підготовки

Етика та естетика

АНОТАЦІЯ

Психологія

АНОТАЦІЯ

Конфліктологія

АНОТАЦІЯ

Логіка

АНОТАЦІЯ

Політологія

АНОТАЦІЯ

Соціологія

АНОТАЦІЯ

Дисципліни професійної підготовки

Біохімія молока і м'яса

АНОТАЦІЯ

Біотехнологія АНОТАЦІЯ

Генетика з біометрією

АНОТАЦІЯ

Екологія в тваринництві

АНОТАЦІЯ

Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

Менеджмент і маркетинг у тваринництві

АНОТАЦІЯ

Мисливські господарства та національні заповідники

АНОТАЦІЯ

Мікробіологія молока та м'яса

АНОТАЦІЯ

Організація та планування діяльності підприємства

АНОТАЦІЯ

Основи наукових досліджень та патентування

АНОТАЦІЯ

Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей

АНОТАЦІЯ

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

АНОТАЦІЯ

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

АНОТАЦІЯ

Технологія молока і молочних продуктів

АНОТАЦІЯ

Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби

АНОТАЦІЯ

Хіміко-бактеріологічний аналіз

АНОТАЦІЯ