Коли з’являється можливість поділитися досвідом і разом із колегами обговорити практичну підготовку майбутніх фахівців, ми завжди поруч.
Викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у Міжнародному освітньому нетворкінгу «Практико орієнтовна підготовка фахівців галузі знань J Транспорт та послуги: реалії та виклики», який відбувся 27 листопада 2025 року в онлайн форматі.
Під час зустрічі пролунало багато цікавих думок щодо ролі практичних занять, оновлення освітніх програм, розширення партнерств між університетами і виробництвом. Відчувалося, що всіх об’єднує спільна мета. Ми хочемо, щоб наші студенти виходили у професію підготовленими та впевненими.
Було приємно відчути себе частиною широкої спільноти, що творить майбутнє сфери послуг Ми поділилися досвідом організації навчально виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій Loving Hut, яка допомагає студентам працювати з реальними технологічними процесами і готуватися до професійних викликів уже під час навчання.
Результатом стали конкретні домовленості про подальшу співпрацю.
Йдеться про проведення онлайн лекцій, спільне вдосконалення освітніх програм, реалізацію академічних мобільностей та інші формати взаємодії.
Для викладачів кафедри харчових технологій це відкриває нові можливості імплементувати міжнародний досвід у навчальний процес і послідовно розвивати практичну складову підготовки студентів.








