Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справаії» ОКР Бакалавр 2024 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Готельно-ресторанна справа

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

Рецензії-відгуки на проект ОПП 2024-2025 н.р.

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни "Готельна справа"

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Ресторанна справа"

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

Каталог освітніх компонент

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр