Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОКР Бакалавр 2022 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
     

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

 

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Методичні рекомендації для виконання курсового проекту 

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

 

 

Каталог освітніх компонент

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр стн