Екскурсія на ТОВ «Полтавський хлібопекарський комплекс»

Триває навчальна практика здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності Харчові технології.

22 травня здобувачі 1-го та 2-го курсів під керівництвом викладачів кафедри харчових технологій Алли КАЙНАШ, Віктора ЮХНО, Романа КУЗНЄЦОВА відвідали ТОВ «Полтавський хлібопекарський комплекс» ТМ «КУЛИНИЧІ».

Головний технолог Людмила Олексіївна ознайомила з історією створення підприємства, провела пізнавальну та цікаву екскурсію по хлібопекарському комплексу, показала процес замішування тіста на заквасці, механічне формування батонів, а також зберігання готової продукції в складських приміщеннях.

Присутні мали можливість на практиці вивчити особливості конвеєрного та подового випікання хліба й батонів, випікання тостового хліба в ротаційних печах, особливості формування заготовок напівфабрикатів для хліба «Пушкарівський».

 

Особливу зацікавленість викликала демонстрація виробничого циклу виготовлення та випікання соломки, роботи машини для нарізання та фасування хліба.

Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Полтавський хлібопекарський комплекс» та особисто пані Людмилі, за цікаву й змістовну зустріч, можливість здобути новий досвід і цінні практичні знання.