Академічна доброчесність: перший крок у світ професії

У готельно-ресторанній справі все починається з довіри. Саме з цього розпочали свій шлях першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа», зробивши перший крок у світ академічної доброчесності.

Під час інтерактивної зустрічі студенти відкрили для себе «меню доброчесності» – відмова від плагіату, повага до інтелектуальної власності, чесність під час навчання та відповідальність за власні рішення. У неформальній атмосфері обговорили цінності, які формують культуру успішного фахівця індустрії гостинності: чесність, справедливість, прозорість і взаємоповага.

Фінальним акордом стало підписання Декларації про академічну доброчесність – своєрідного «контракту з майбутнім», що символізує готовність першокурсників навчатися чесно та досягати професійних вершин у HoReCa відкрито й відповідально.

Відтепер кожен крок у навчанні буде приправлений чесністю та відповідальністю – як фірмова страва у ресторані майбутнього.