Шелудько Вікторія Миколаївна

Фото, посада, контакти

Кафедра: 

Харчових технологій

Посада: 

доцент кафедри, кандидат технічних наук, доцент

Вчені звання: 

доцент з 2014 р.

Контактна інформація: 

e-mail: viktoriia.sheludko@pdau.edu.ua

Ідентифікатори науковця:

  • Google Академія  (Шелудько Вікторія)
  • ORCID (0000-0002-5436-5035)
  • Researcher Gate (Viktoriia_Sheludko)
  • Researcher ID (D-5173-2016)
  • Scopus (Sheludko, Viktoriia)
  • Науковці України (Шелудько Вікторія Миколаївна)
  • Бібліометрика української науки (Шелудько Вікторія Миколаївна)

Освіта

Ступінь бакалавра зі спеціальності Харчові технології та інженерія, Одеська національна академія харчових технологій, факультет технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчування, 1999-2003
Ступінь магістра зі спеціальності Харчові технології, Одеська національна академія харчових технологій, факультет технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчування, 2003-2004

Аспірантура

Ступінь кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, зернових, хлібопродуктів, комбікормів, Одеська національна академія харчових технологій, 2004-2007.
Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива за рахунок використання вторинних продуктів харчової промисловості.

 

Досвід роботи

1.03.2022 – по теперішній час Експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, спеціальність 181 Харчові технології
1.09.2023- по теперішній час Доцент кафедри харчових технологій, Полтавський державний аграрний університет, Полтава, Україна
1.09.2012 – 31.08.2023 Доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, Україна:
1.09.2008 по 30.08.2012 Асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, Україна:
1.12.2007 по 30.06.2008 Асистент кафедри безпеки життєдіяльності, Одеська національна академія харчових технологій, Одеса, Україна:

Знання мов

Українська - вільно; Англійська – Intermediate (Aptis General Certificate from British Council, overall CEFR grade-B2, 21 грудня 2018 р.)

Підвищення кваліфікації

Підвищення кваліфікації у відокремленому структурному підрозділі «Інституті підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання та споживчої політики» Одеської державної академії технічного регулювання та якості за напрямком: «Якість, стандартизація та сертифікація», свідоцтво про підвищення кваліфікації № СС 37549915/91/31-19, термін проходження: 26 вересня 2019 року.

Підвищення кваліфікації в Полтавській державній аграрній академії на кафедрі харчових технологій, свідоцтво про підвищення кваліфікації №079/18 від 15 листопада 2018 р., термін проходження з 5 жовтня 2018 р. по 5 листопада 2018 р.

Тренінг «Підходи до організації дистанційного навчання», свідоцтво про підвищення кваліфікації 332/2014 від 12 травня 2014 р.

Тренінг «Навички публічного виступу», сертифікат № АU20131104-26, 01 листопада 2013 р. – 04 листопада 2013 р.

Друга вища освіта зі спеціальності «Економіка підприємства», диплом спеціаліста 12ДСК№208302, Полтавський університет економіки і торгівлі, 2009-2011 р.

Участь у міжнародних проектах

Teaching Staff of the Erasmus+programme, State Higher Vocational School in Tarnow, 07 червня 2021 - 11 червня 2021, Тарнов, Польща.

Обов'язки

Відповідальна за науковий гурток кафедри

Заступник голови ради з якості вищої освіти спеціальності "Готельно-ресторанна справа"

Куратор академічної групи спеціальності 181 Харчові технології: ХТ-11 (стн) (3 роки).

Факультети: