Вибіркові дисципліни Магістр 2021 р.н.
|
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Силабус |
|
2 семестр |
||
|
Субкритичні технології в харчових виробництвах |
Анотація |
|
|
Використання високого тиску в харчових технологіях |
Анотація |
|
|
Кріогенні технології у харчових галузях |
Анотація |
|
|
Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчової продукції |
||
|
Кваліметрія харчових виробництв |
Анотація |
|
|
Технології харчових продуктів з нетрадиційної сировини |
||
|
3 семестр |
||
|
Експертиза харчових продуктів |
||
|
Холодильні системи у харчових галузях |
Анотація |
|
|
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції |
||
|
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
Анотація |
Силабус |
|
Організація підприємницької діяльності |
Анотація |
Силабус |
|
Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв |
Анотація |
|
