Набір 2021 р.
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація/силабус |
|
3 семестр |
||
|
Присадибне та фермерське тваринництво |
||
|
Методика і технологія обробки наукової інформації |
||
|
Біотехнологія |
||
|
Генетика з біометрією |
||
|
4 семестр |
||
|
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
|
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
|
5 семестр |
||
|
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
|
|
|
Реологія харчових продуктів |
||
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
|
Нутріціологія |
||
|
6 семестр |
||
|
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
||
|
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
||
|
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
||
|
Присадибне вівчарство та козівництво |
||
