Вибіркові навчальні дисципліни ОПП Харчові технології 2025-2026 н.р. для студентів 1 курсу ОС Магістр (2025 року набору)

Назва навчальної дисципліни Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни Кількість місць Матеріали для ознайомлення
2 семестр
Використання високого тиску в харчових технологіях Харчових технологій 25 Силабус
Субкритичні технології в харчових виробництвах Харчових технологій 25 Силабус
Фітотерапія та лікарські властивості рослин Харчових технологій 25 Силабус
Статистичні методи оцінки результатів досліджень Харчових технологій 25 Силабус
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції Харчових технологій 25 Силабус
Організація підприємницької діяльності Харчових технологій 25 Силабус
3 семестр
Основи конструювання нових видів харчових продуктів Харчових технологій 25 Силабус
Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини Харчових технологій 25 Силабус
Експертиза харчових продуктів  Харчових технологій 25 Силабус
Сучасні технології зберігання харчової продукції Харчових технологій 25 Силабус
Інноваційні технології функціональних продуктів Харчових технологій 25 Силабус
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів Харчових технологій 25 Силабус