Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Магістр 2025 року набору

Навчальні дисципліни

Силабус / РПНД

Обов’язкові навчальні дисципліни

Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР

Силабус / РПНД

Ділова іноземна мова

Силабус / РПНД

Інноваційні технології харчових виробництв

Силабус / РПНД

Методологія та організація наукових досліджень

Силабус / РПНД

Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів

Силабус / РПНД

Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності

Силабус / РПНД

Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій 

Силабус / РПНД

Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів

Силабус / РПНД

Технології органічних харчових продуктів

Силабус / РПНД

Управління  розвитком харчових підприємств

Силабус / РПНД
Вибіркові навчальні дисципліни
Факультетські дисципліни
2 семестр

Педагогіка та професійна психологія

Силабус

Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях

Силабус

Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку

Силабус

3 семестр

Дієтотерапія

Силабус

Інновації у крафтових виробництвах

Силабус

Zero Weste стратегії у технологіях продовольства

Силабус

Фахові дисципліни
2 семестр

Використання високого тиску в харчових технологіях

Силабус

Субкритичні технології в харчових виробництвах

Силабус

Кріогенні технології у харчових галузях

Силабус

Кваліметрія харчових виробництв

Силабус

Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції

Силабус / РПНД

Організація підприємницької діяльності

Силабус

3 семестр
Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів

Силабус

Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини

Силабус

Експертиза харчових продуктів

Силабус / РПНД

Сучасні технології зберігання харчової продукції

Силабус

Інноваційні технології функціональних продуктів

Силабус

Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів

Силабус