Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Магістр 2025 року набору

Навчальні дисципліни

Силабус / РПНД

Обов’язкові навчальні дисципліни

Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР

Силабус / РПНД

Ділова іноземна мова

Силабус / РПНД

Інноваційні технології харчових виробництв

Силабус / РПНД

Методологія та організація наукових досліджень

Силабус / РПНД

Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів

Силабус / РПНД

Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності

Силабус / РПНД

Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій 

Силабус / РПНД

Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів

Силабус / РПНД

Технології органічних харчових продуктів

Силабус / РПНД

Управління  розвитком харчових підприємств

Силабус / РПНД
Вибіркові навчальні дисципліни
Факультетські дисципліни
2 семестр

Педагогіка та професійна психологія

Силабус

Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях

Силабус

Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку

Силабус

3 семестр

Дієтотерапія

Силабус

Інновації у крафтових виробництвах

Силабус

Zero Weste стратегії у технологіях продовольства

Силабус

Фахові дисципліни
2 семестр

Використання високого тиску в харчових технологіях

Силабус

Субкритичні технології в харчових виробництвах

Силабус

Фітотерапія та лікарські властивості рослин

Силабус

Статистичні методи оцінки результатів досліджень

Силабус

Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції

Силабус

Організація підприємницької діяльності

Силабус

3 семестр
Основи конструювання нових видів харчових продуктів

Силабус

Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини

Силабус

Експертиза харчових продуктів

Силабус

Сучасні технології зберігання харчової продукції

Силабус

Інноваційні технології функціональних продуктів

Силабус

Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів

Силабус