|
Навчальні дисципліни |
Силабус / РПНД |
|
| Обов’язкові навчальні дисципліни | ||
|
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
Силабус / РПНД | |
|
Ділова іноземна мова |
Силабус / РПНД | |
|
Інноваційні технології харчових виробництв |
Силабус / РПНД | |
|
Методологія та організація наукових досліджень |
Силабус / РПНД | |
|
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
Силабус / РПНД | |
|
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
Силабус / РПНД | |
|
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
Силабус / РПНД | |
|
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
Силабус / РПНД | |
|
Технології органічних харчових продуктів |
Силабус / РПНД | |
|
Управління розвитком харчових підприємств |
Силабус / РПНД | |
| Вибіркові навчальні дисципліни | ||
| Факультетські дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
|
Педагогіка та професійна психологія |
Силабус |
|
|
Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях |
Силабус |
|
|
Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку |
Силабус |
|
| 3 семестр | ||
|
Дієтотерапія |
Силабус |
|
|
Інновації у крафтових виробництвах |
Силабус | |
|
Zero Weste стратегії у технологіях продовольства |
Силабус |
|
| Фахові дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
|
Використання високого тиску в харчових технологіях |
Силабус |
|
|
Субкритичні технології в харчових виробництвах |
Силабус |
|
| Кріогенні технології у харчових галузях |
Силабус |
|
|
Кваліметрія харчових виробництв |
Силабус |
|
| Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції |
Силабус / РПНД |
|
| Організація підприємницької діяльності |
Силабус |
|
| 3 семестр | ||
| Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів |
Силабус |
|
| Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини |
Силабус |
|
|
Експертиза харчових продуктів |
Силабус / РПНД |
|
|
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
Силабус |
|
|
Інноваційні технології функціональних продуктів |
Силабус |
|
|
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
||
