Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Харчові технології за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2022 р.н. 3 курс
| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 7 семестр  | 
		|||
| 
				 Технологія крафтових сирів  | 
			Харчових технологій | 60 | Силабус | 
| 
				 Технічне регулювання  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Технологія харчових продуктів з гідробіонтів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| Технологія дитячого та геродієтичного харчування | Харчових технологій | 60 | Силабус | 
| 
				 8 семестр  | 
		|||
| 
				 Харчові добавки  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				
				 | 
		
| Технологія функціональних продуктів | Харчових технологій | 60 | Силабус | 
| Товарознавство і пакування харчових продуктів | Харчових технологій | 60 | Силабус | 
| Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах | Харчових технологій | 60 | Силабус | 
