Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Готельно-ресторанна справа за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2023 р.н. 2 курс
| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 5 семестр  | 
		|||
| 
				 Організація ділових прийомів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| 
				 Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 6 семестр  | 
		|||
| 
				 Індустрія закладів швидкого харчування  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| 
				 Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
