Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Харчові технології за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2023 р.н. 2 курс
| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 5 семестр  | 
		|||
| 
				 Мікробіологія сировини і харчових продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 6 семестр  | 
		|||
| 
				 Технологія продуктів дієтичного харчування  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Технологія зберігання харчових продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				
				 | 
		
