Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2023 р.н. 2 курс
| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 5 семестр  | 
		|||
| 
				 Біохімія молока та м`яса  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Технологія побічної продукції тваринництва  | 
			
				 Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| 
				 6 семестр  | 
		|||
| 
				 Мікробіологія молока та м`яса  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				
				 | 
		
