Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Харчові технології за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2024 р.н. 1 курс
| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 3 семестр  | 
		|||
| 
				 Основи фізіології і гігієни харчування  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Основи сенсорного аналізу харчових продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 4 семестр  | 
		|||
| 
				 Біохімія сировини і харчових продуктів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Технологія м`ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
